BUSCADOR

GRAN PARTICIPACIÓ EL PRIMER CONCURS DE JÒVENS INTÈRPRETS

Publicado el Jueves, 16 Mayo 2013

 

El grau de participació d’alumnes en este primer concurs ha sigut elevat i l’assistència de públic a les audicions del dia 11 de maig també fou nombrosa, omplint la Sala d’Assajos de la Societat.

L’objectiu d’este concurs era el de potenciar i animar-los en els seus inicis en la seua possible trajectòria musical. El concurs  s’organitzà en tres categories i el tribunal estava format per destacats professors de la Unió i presidit pel director titular de la Banda Simfònica, Enrique Artiga Francés.

Els premiats forens els següents:

Categoria primer i segon curs

Primer premi: Bernat Moros Escrig (trombó)

Segon premi:   David Enguídanos Oliver (violí)

Tercer premi:  Laura Bueso Arnau (flauta)

Premi accèsit:  Rubén Tarazón Villanueva (piano)

Categoria tercer i quart curs

Primer premi: Carlos Miguel Pascual Górriz (flauta)

Segon premi:   Remei Alegre Veses (flauta)

Tercer premi:  Miguel Esparza Herrero (contrabaix)

Premi accèsit:  Miquel Garcia Sanchis (piano)

Categoria adults

Primer premi: Miguel Porta Lozano (contrabaix)

Segon premi:   Susana Antequera Domenech (piano)

Per altra banda, cal destacar també que el mateix dia 11 de maig, pel matí, es va clausurar el “Taller: Prevenció de l’Alzeimer, impartit dies abans per la professora Anna Vernia.

L’actual direcció de la Unió Musical, conscients de la importància que té l’Escola d’Educands en la formació dels alumnes i en les diverses agrupacions musicals, està potenciant, ampliant i millorant la qualitat de l’ensenyament que  s’ofereix. Per a portar endavant estos canvis, compta amb una extensa plantilla de professors professionals i ben qualificats. Perquè un dels lemes que té esta centenària Societat és el “d’EDUQUEM PER LA MÚSICA”, per això oferim una extensa oferta educativa a través de la històrica Escola d’Educands que al llarg de tants anys ha format a músics de prestigi. I com no, del nostre innovador Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals de Grau Elemental, l’únic que existeix a la Comunitat Valenciana des del curs 1997/1998. En este peculiar Centre Integrat, els ensenyaments musicals de grau elemental passen a formar part del currículum oficial del segon i tercer cicle de l’Ensenyament Primari Obligatori dels alumnes del nostre Col•legi de Primària i Secundària.

 

FOTO 1

FOTO 2

 

 

 

 

Visto: 2733