Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

ORQUESTRA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Miércoles, 01 Marzo 2017

 

En el desenvolupament de l’acte es va fer en primer lloc l’anomenament de la nova Directora Titular de la nostra Orquestra Simfònica i lliurament d’una placa conmemorativa a la jove i brillant Mestra, Beatriz Fernández Aucejo. Una jove  Directora de Luxe per a la nostra Orquestra que, en quasi dos mesos d’assaigs,  ha sabut mólt bé treure-li el partit  a estos dos cèlebres compositors, treballant amb els joves i excelents músics que han demostrat la seva entrega i sensibilitat musical a la nostra benvolguda Orquestra Simfónica, fundada en l’any 1981.

A continuació es va procedir a la programació de concert on l’Orquestra va interpretar les obres: Divertiment en Fa Major, KV 138 de W.A. Mozart i la Simfonia No 63, La Roxelane de J. Haydn, dels dos cèlebres compositors que pertanyen al classicisme musical.

El públic assistent va gaudir d’un concert relaxant i entranyable. Un excel·lent començament en la Nova Etapa  de la nostra Orquestra Simfònica.

El President En Josep Vicent Pedrola Cubells,la Junta Directiva i els músiscs, li desitgen una estança venturosa i plena d’èxits amb l’ Orquestra Simfònica.

Enhorabona Mestra!!!  Enhorabona als Músics!!!

 Delegat de l’Orquestra Simfónica de la Unió Musical de Llíria.

 Enrique Romero. 

Visto: 137