Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

CONCERT DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA DIRECTORA DE L’ORQUESTRA SIMFÓNICA UNIÓ MUSICAL , BEATRIZ FERNÁNDEZ

Publicado el Jueves, 23 Febrero 2017

Tot un referent per a la nostra societat, al ser la primera dona, Llicenciada en Direcció d’Orquestra, que dirigix una de les seves agrupacións musicals: l’Orquestra. Amb la incorporació d’esta jove directora, volem donar-li a l’orquestra l’ansiada estabilitat en la direcció amb una batuta de prestigi. Beatriz Fernández s´ha format entre Mestres valencians de la talla de Cristóbal Soler, José Miguel Rodilla, Manuel Galduf, Ferrer Ferran, Ernesto Izquierdo, José Mª Cervera Collado. Ha dirigit orquestres nacionals i internacionals. Recentment ha sigut nomenada subdirectora de la Banda Municipal de Barcelona, i en l’actualitat és Directora Titular de , la “Lira Castellonera” de Villanova de Castelló, l’Orquestra Simfònica Ateneu Musical del Port de València i de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria.

En el concert que realitzarà l’orquestra s’interpretaran obres del classicisme musical: Divertiment en Fa Major, KV 138 de W. A. Mozart i la Simfonia No 63, La Roxelane de J. Haydn.

Convoquem a totes les unioneres i unioners, a tot el públic en general, a que vinguen a gaudir d’aquest important concert.

Recolzem amb la nostra presència el treball dels nostres jóvens músics i una vegada més omplim el Teatre Sala de Concerts. No t’ho pots perdre !!!. Entrada gratuïta.

Delegat de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria

Enrique Romero

Visto: 231