Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

ÚLTIM CONCERT DE CAMBRA DE LA UNIÓ DINS DEL XIV CICLE DE CONCERTS A LA CASA DE LA SENYORIA D'OLOCAU

Publicado el Viernes, 24 Julio 2015

 

En primer lloc, escoltarem una obra de Franz Danzi. la seua música es desenvolupa des del final del Classicisme al principi del Romanticisme.  Ell s’inicia amb el violoncel, però després s’incorpora a la composició.  La seua música és molt acolorida i està perfectament elaborada. Destaquen  els seus 9 quintets de vent, Op. 56, 67 i 68.

 

Piotr Ilich Tchaikovsky  és un compositor rus del Romanticisme. El seu Children’s Album és una de les obres més famoses que ha escrit, junt els diversos ballets. La inspiració per compondre aquesta obra ve de melodies populars russes, ucrainianes, franceses e italianes, contes, personatges del folklore rus i històries fantàstiques, on els joguets són els protagonistes.

 

La música de August Klughardt  té moltes semblances estilístiques amb Listz i Wagner. Va ser un compositor molt conservador i en la seua producció musical destaquen òperes i música de cambra. Actualment,  és un autor poc interpretat, a excepció del quintet de vent op. 79. La seua música va del final del període Romàntic fins al Contemporani.

 

La peça que interpretarem de Jacques Ibert  té un caràcter molt lleuger, ingeniosa i orquestrada coloridament amb melodies  atractives, al igual que la majoria de les seues obres.  Ell va destacar dintre el gènere operístic, simfònic, camerístic i també en l’àmbit de bandes sonores.

 

Les Sechs Bagatellen pertanyen al compositor György Ligeti, d’Hongria. És una obra que pertany a l’època Contemporània. Consta de sis breus moviments; cada un, compost amb l’ús de tres notes, creant una harmonia i melodia amb molta tensió, pròpia d’aquest període.   

 

Visto: 722