Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

CONCERT DEL GRUP ENSEMBLE DE L'ESCOLA DE PERFECCIONAMENT DE LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA. XVI CICLE DE CONCERTS A LA CASA DE LA SENYORIA D'OLOCAU

Publicado el Viernes, 17 Julio 2015

 

L’Escola de Perfeccionament de la Unió Musical de Llíria té com a objectiu continuar amb la formació dels i les alumnes de la Unió Musical de Llíria, així com de tots aquells interessats a participar, una vegada acabats els seus estudis elementals, paral·lelament als seus estudis en els conservatoris professionals, superiors i postgraus, a fi que tots aquests alumnes mantinguen una progressió i una continuïtat en les seues ensenyances musicals, rebent classes d’instrument amb un equip de professors d’alt nivell nacional.

Les classes s’imparteixen repartides en 9 trobades durant el curs escolar, d’octubre a juny, una trobada al mes, sempre en dissabte. Els i les alumnes reben classes individuals, classes col·lectives i classes de repertori amb pianista acompanyant, a més d’altres activitats complementàries com masterclass i cursos de professors invitats, concerts, audicions individuals i col·lectives, xarrades, conferències, exposicions, etc.

 

Visto: 638