Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

Noticias Banda

EMOTIU CONCERT DE NADAL DE LA BANDA SIMFÓNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA AMB ÀLVARO ALBIACH COM A DIRECTOR INVITAT

Publicado el Martes, 27 Diciembre 2016

 

 El tradicional concert de Nadal de la Banda Simfònica Unió Musical  de Llíria, que se celebrà el passat 23 de desembre, ha tingut  enguany unes connotacions molt especials. Per primera vegada el  prestigiós director, ÀLVARO ALBIACH, un unioner de prestigi i  amb projecció internacional, dirigia la nostra Banda Simfònica. Amb  este concert també es clausurava el IV Cicle de Grans Directors que  en els últims anys ha comptat amb la participació de Zubin Mehta,  Enrique Garcia Asensio, Antoni Ros Marbà i Salvador Brotons.

Leer más...

PROVES ACCÉS BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Domingo, 16 Octubre 2016

Des de la Unió Musical de Llíria volem anunciar la pròxima convocatòria de les proves d'accés a la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria.

És una convocatòria que volem fer pública per a donar-li la màxima difusió entre tots aquells músics que estiguen interessats en formar part de la nostra agrupació.

En el document adjunt teniu les basses de la convocatòria (clic ací)

Els interessats han de presentar el full d'inscripció a les proves  en secretaria de la Societat (carrer Sant Vicent Ferrer 17, 46160 Llíria Telf. 96 2780254 ) entre el 17 d'octubre i el 4 de novembre.

(clic ací per descarregar full d'inscripció)

 

 

 

Leer más...

EXTRAORDINARI CONCERT DE PRESENTACIÓ DEL NOU DIRECTOR TITULAR DE LA BANDA SIMFÒNICA

Publicado el Lunes, 05 Septiembre 2016

      

            Amb una gran expectació per part dels unioners, tingué lloc el dissabte 3 de setembre l’esperat concert de presentació del nou director titular de la Banda Simfònica, Pablo Marqués Mestre, amb el qual s’obri a la Unió Musical una nova etapa d’esta més que centenària societat. 

            Un canvi en la direcció de la Banda Simfònica sempre és motiu de renovació i d’encetar nous projectes. I més encara si esta renovació està en mans d’un jove director com és Pablo Marqués, que entra a formar part dels directors titulars més jóvens que han dirigit la Banda Simfònica. 

            En este concert de  presentació del nou director titular, la Banda Simfònica estava formada per una plantilla de 122 músics que omplien l’escenari del Teatre de la Unió. Cal valorar l’intens treball que en dues setmanes han fet els músics unioners i  Pablo Marqués preparant les obres d’este concert, quan alguna d’elles són de difícil execució. En la primera part s’interpretà el pasdoble “Música y Vinos”, del valencià  Manuel Morales i “The Big Bang”, del belga Bert Appermont. En la segona poguérem gaudir del pasdoble “Peña Vinaza”, del valencià Mariano Puig Yago i l’emblemàtic i espectacular  IV moviment de la Primera Simfonia de Gustav Mahler. Davant els calorosos i llargs aplaudiments d’un públic totalment entregat, el mestre  hagué d’eixir a saludar diverses vegades. Finalment es dirigí al públic dient que esta nit era com un somni que s’havia fet realitat al dirigir una de les grans bandes de música valencianes. Com a bis es tornà a repetir el pasdoble “Música y Vinos”.  

           Malgrat la joventut de Pablo Marqués, ja té un coneixement profund de l’ofici i l’art de dirigir, i per això ja compta amb una brillant trajectòria musical, un extens currículum i una important experiència, tant a nivell nacional com internacional, havent dirigit destacades orquestres d’Estònia i de Rússia. Ha ampliat estudis de direcció orquestral amb destacats professors de prestigi europeu i ha estat, a més, director de diverses agrupacions de música  valencianes.

             El pròxim concert de la Banda Simfònica se celebrarà el dissabte 24 de setembre de 2016, a les 22,30 hores, a la plaça Major de Llíria, en el marc del Festival de Bandes de Sant Miquel. 

CLIC ACÍ PER VEURE ÀLBUM DE FOTOS

PROGRAMA CONCERT DE PRESENTACIÓ DE PABLO MARQUÉS MESTRE COM A DIRECTOR TITULAR DE LA BANDA SIMFÒNICA

Publicado el Domingo, 21 Agosto 2016


El 3 de setembre de 2016, amb motiu de la celebració de la Festa Social de la Unió Musical de Llíria, tindrà lloc el Concert Extraordinari de presentació del nou director titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria PABLO MARQUÉS MESTRE.

El concert tindrà lloc al Teatre-Sala de Concerts de la Unió el dissabte 3 de setembre a les 22:30 hores.

Feu clic ací per veure el programa del concert.

GUIA D'AUDICIÓ DE LA SIMFONIA No.1 DE GUSTAV MAHLER

Leer más...

CONCERT DE PRESENTACIÓ DEL NOU DIRECTOR TITULAR DE LA BANDA SIMFÒNICA, PABLO MARQUÉS MESTRE

Publicado el Miércoles, 17 Agosto 2016

El  dissabte 3 de setembre de 2016, a les 22,30 hores, tindrà lloc al Teatre de la Unió Musical de Llíria el concert de presentació del nou director titular de la Banda Simfònica, PABLO MARQUÉS MESTRE. 

Per a l’elecció del nou director titular de la Banda Simfònica s’ha seguit un procediment molt novell en el món bandístic valencià. Per tal motiu, durant l’any 2016 es va organitzar a la Unió Musical un cicle de tres concerts que comptaren amb tres prestigiosos directors invitats. El primer concert estigué a càrrec del mestre Francisco Vlero-Terribas, el segon fou dirigit pel belga Dirk De Caluwe i el tercer i últim per Pablo Marqués Mestre. En definitiva, es tractava d’un projecte innovador i molt interessant on els músics de la Unió han tingut un gran protagonisme, ja que mitjançant una enquesta on han participat més de 100 músics, han sigut ells qui han elegit entre els tres candidats al nou director titular. L’elecció dels músics recaigué en el jove valencià PABLO MARQUÉS MESTRE. Amb este sistema d’elecció del director titular, la Unió Musical torna a ser pionera en la implantació d’iniciatives per a millorar la qualitat musical de les seues agrupacions. 

El nou director titular de la nostra Banda Simfònica, Pablo Marqués, ja compta amb una brillant trajectòria musical, un impressionant currículum i una gran experiència, tant a nivell nacional com internacional, dirigint a destacades orquestres d’Estónia i de Rússia. També ha dirigit a solistes de gran projecció internacional. Ha ampliat estudis de direcció orquestral amb destacats professors de prestigi europeu. Ha sigut, a més, director de diverses agrupacions de música valencianes.

CONCERT BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Sábado, 28 Mayo 2016

Dissabte 28 de maig de 2.016 a les 19:00 hores tindrà lloc al nostre Teatre-Sala de Concerts el concert en el que la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria serà dirigida pel director invitat Pablo Marques Mestre.

Tal com anunciarem, en aquest cicle de concerts la Unió ha convidat a diferents directors de gran prestigi per a dirigir la Banda Simfònica. 

En aquesta ocasió, serà Pablo Marques Mestre l'encarregat de dirigir la nostra banda.

En el següent enllaç podeu accedir al programa del concert, en el que també podeu conèixer l'extraordinari curriculum d'aquest gran director.

Clic ací per llegir el programa del concert.

No es podeu perdre el concert. Recordeu que es a les 19:00 hores

 

CONCERT DE LA BANDA SIMFÒNICA AMB EL DIRECTOR BELGA INVITAT DIRK DE CALUWE

Publicado el Lunes, 11 Abril 2016

Des de la Unió Musical de Llíria volem fer públic el comunicat  en relació al concert  especial que el dissabte 9 d'abril se celebrà al nostre Teatre-Auditori, a càrrec de la  Banda Simfònica Unió Musical, que comptà com a director invitat  al prestigiós mestre belga Dirk de Caluwe.  

També li adjuntem tres fotografies del citat concert.(clic ací)

Clic ací per llegir el comunicat

 

 

Leer más...

CONCERT DE SANT VICENT. BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Lunes, 04 Abril 2016

 

BANDA SIMFÒNICA. UNIÓ  MUSICAL  DE  LLÍRIA DIRECTOR  INVITAT:  DIRK  DE  CALUWE 

Dissabte, 9 abril  2016. Teatre-auditori de la Unió, a les 22,30  h. 

Entrada gratuïta 

CLIC ACÍ PER LLEGIR EL PROGRAMA

            Dins de la programació dels actes festius que Llíria està dedicant a Sant Vicent i organitzat per l’Ajuntament de la ciutat, el pròxim dissabte 9 d’abril tindrà lloc un concert de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, a les 22,30 hores, al seu Teatre-Sala de Concerts. L’entrada serà gratuïta 

             Este concert s’emmarca a més en el cicle de directors invitats per a seleccionar al nou director titular de la nostra  Banda Simfònica i que s’estan celebrant des del passat mes de febrer. En este segon concert, la Banda Simfònica serà dirigida per un dels més prestigiosos directors de Bèlgica, el mestre  Dirk De Caluwe, professor de Banda i director artístic de l’Orquestra en el Conservatori Real d’Amberes. A més, també és director musical de la Royal Wind Band Schelle, la Jove Orquestra Simfònica de Limburgo i principal director invitat del Brass Band Festival (Bèlgica). 

Leer más...