Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

CONCERT EXTRAORDINARI AMB GARCIA ASENSIO

Publicado el Jueves, 09 Octubre 2014

De tots és sabut el prestigi internacional que té el mestre Garcia Asensio, el qual ha desenvolupat la seua activitat artística en tots els continents. A més, Enrique Garcia Asensio sempre ha tingut una gran estima per esta Societat, amb unes relacions d’amistat i de col·laboració artística amb la nostra Banda Simfònica que s’iniciaren a principis dels anys seixanta. Per això enguany celebrem amb molta estima el 50 aniversari del seu nomenament com a Director d’Honor de la Unió Musical. 

            El concert del dia 8 de novembre s’emmarca dins dels actes de la I Trobada Internacional de Directors d’Agrupacions Musicals que organitzada per la Sociedad para la Educació Musical del Estado Español  i la Unió Musical de Llíria se celebrarà durant els dies 7 i 8 de novembre en els nostres locals socials. En esta trobada participaran grans mestres de la batuta i a través de ponències, comunicacions i tallers, es debatrà sobre la pràctica i didàctica en la formació del director. 

            La primera part del concert del dia 8 de novembre de la Banda Simfònica Unió Musical serà dirigida pel mestre titular Enrique Artiga i interpretarà les següents obres: el pasdoble Las Arenas, de Manuel Morales Martínez; El ruiseñor de la huerta, de Leopoldo Magenti i les Dances Armènies d’AlfredReed. En la segona part del concert participarà el mestre Enrique Garcia Asensio com a director invitat i dirigirà les següents obres: el pasdoble Llíria, de José Mª Martín Domingo; la suite del ballet El lago de los cisnes, de Tschaikowsky; El Príncipe Igor “Dances Guerreres”, d’Alexander Borodin i el preludi de La Revoltosa, de Ruperto Chapí. 

            Les entrades per al concert tindran un preu popular de 5 euros i es podran adquirir anticipadament en el Bar de la Societat i en la Secretaria (telèfon 962780254). També en les taquilles del Teatre el dia del concert. 

Visto: 1436