Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

Salutació President

Publicado el Lunes, 31 Mayo 2010

En ella podeu trobar les referències més destacables d’esta centenària institució musical edetana coneguda i reconeguda internacionalment, així com les notícies d’actualitat i esdeveniments que realitzem al prestigiós i valuós Teatre-Auditori i als seus locals socials.

La Unió és un referent musical i educatiu a la Comunitat Valenciana. De fet compta amb una de les bandes més guardonades. Però La Unió també significa educació, i tenim l’únic Centre Integrat de Música, on es compagina l’educació general i les ensenyances musicals. A més, comptem amb diverses agrupacions musicals com són: La Banda Simfònica, l’Orquestra Simfònica, La Banda Juvenil i el Cor Social, de les quals s’ha forjat grans músics, directors i compositors que estan repartits a tot arreu de la geografia espanyola i internacional.

Es una gran satisfacció que feu esta visita virtual a la nostra societat, de la que ens sentim molt orgullosos i seria un honor poder convidar-te a que la visites personalment i gaudisques dels seus encants i de la seua gent.

Una cordial benvinguda

José Vicente Pedrola Cubells

 

Visto: 5809