Free Joomla Templates by FatCow Coupon

CANAL VÍDEO

CANAL ÀUDIO

ÀLBUM DE FOTOS

CALENDARI ACTIVITATS

Març 2017
L M X J V S D
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

CANAL CINE

BUSCADOR

TEATRE SALA DE CONCERTS

CLASSES PER A XIQUETS I ADULTS

Only in full version!
Only in full version!
Only in full version!

LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA PUBLICA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SEUA REVISTA ANUAL, LA Nº 8 CORRESPONENT A MARÇ DE 2017

Creat el Dimecres, 01 Març 2017

 Des de la Unió Musical de Llíria li anunciem la publicació  de la revista número 8, en format digital, que acaba de publicar la Societat en este mes de març. També li adjuntem un enllaç perquè la puga consultar directament. Es tracta d’una publicació  que la Unió està editant anualment des de març de 2010.

      El número 8 de la revista que s’acaba de publicar es composa de 40 pàgines a color  tamany DN 4 i està il·lustrada amb més de 80 fotografies. Com en les edicions anteriors, per tal d’abaratir costos, la revista ha estat elaborada i maquetada amb mitjans tècnics i humans de la pròpia Societat. A part de la seua difusió per internet, la revista també es repartirà en uns dies impresa en paper als socis i músics i a les famílies dels alumnes del nostre Col.legi Centre Integrat.. 

 

             La revista conté molta informació i notícies actuals de la Unió, així com els projectes de futur més pròxims.  Cal destacar en este número la incorporació de dos interessant entrevistes. La primera s’ha realitzat a Pablo Marqués Mestre, nou director titular de la nostra Banda Simfònica. La segona entrevista està dedicada al nostre unioner Àlvaro Albiach Fernández, director titular de l’Orquestra d’Extremadura i que va dirigir la nostra Banda Simfònica en el passat concert de Nadal.

           Entre els reportatges que ofereix la revista cal destacar el dedicat al nostre unioner José Miguel Rodilla, que ha estat fundador i director titular de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia des de 1996 fins al 2012. El mestre Rodilla serà enguany l’invitat per a dirigir la nostra Banda Simfònica en el Cicle de Grans Directors que venim celebrant des del 2013.

            La revista dedica  vuit pàgines al nostre Col.legi Centre Integrat amb motiu del 40 aniversari de la seua fundació. També es recull tota la informació sobre la intensa activitat musical, educativa i cultural que desenvolupa la Unió. Un altre reportatge és el dedicat al 25 aniversari de les Olimpíades i de l’Expo 92 on la Unió fou protagonista, així com el dedicat al 40 aniversari de l’inici del cicle de concerts de grans orquestres internacionals celebrats al nostre Teatre. També s’ofereix informació sobre   l’Escola d’Educands, Escola de Perfeccionament Musical, l’activitat del Cine La Unió, músics unioners que aconsegueixen premis i mèrits, calendari de la programació d’actes, a més d’altres notícies diverses

            La Unió Musical, conscient de les possibilitats de comunicació ràpida i barata que ofereixen les noves tecnologies informàtiques i de comunicació, cada vegada està utilitzant més Internet i les xarxes socials per a difondre la seua revista i les seues activitats en format digital. Els vuit números de la revista que fins ara hem publicat, els poden consultar en la nostra pàgina web (www.uniomusicaldelliria.com), clicant en la pestanya de Publicacions. 

 

L’invitem a que òbriga  l'enllaç  per a informar-se i gaudir de les nombroses activitats i de la vitalitat que manté esta més que centenària societat musical.

Vist: 92