Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

Música de Cambra a la Unió

Publicado el Miércoles, 18 Enero 2017

 

En este concert l’ensemble de Saxòfons estava integrat pels alumnes de 3r a 6é dels Ensenyaments Professionals que cursen l’assignatura de Música de Cambra en l’especialitat de Saxòfon en el CPM de València amb la col·laboració de l’alumnat inscrit a l’encontre. Vam poder gaudir d’una fantàstica interpretació tant de les d’obres transcrites per a Saxòfon com són, els Cuadros de una Exposición de Mussorgsky_Ravel, Goyescas_E.Granados com de la Marxa Burlesca_M.Palau, escrita originalment per a Ensemble de Saxòfons i dedicada a la primera formació de Saxòfons de la Comunitat Valenciana anomenada Orquestra de Saxòfons Filharmonia (80 anys de la seua formació) i de la que formava part un il·lustre saxofonista de la nostra societat José María Barrachina.

L’ensemble de Saxòfons del CPM de València va aprofitar el concert per fer un xicotet homenatge a tots ells i com no, al mestre Palau, el qual va ser director de la nostra Banda Simfònica i aquest any és commemora el 50 aniversari de la seua mort.

Enhorabona a tots per este fabulós concert i felicitar a tots els seus integrants per l’esforç i la preparació del mateix

saxos2

Visto: 387