Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

PROGRAMA DEL CONCERT DEL 19 DE NOVEMBRE. SALVADOR BROTONS DIRIGIRÀ LA BANDA SIMFÒNICA DE LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA.

Publicado el Domingo, 13 Noviembre 2016
  El pròxim dissabte 19 de novembre,  a les 22 h,  se celebrarà al nostre Teatre-auditori, el concert extraordinari de la Banda Simfònica corresponent al IV cicle de grans directors i que anualment celebrem.  El director invitat enguany és SALVADOR BROTONS SOLER, un reconegut compositor i un  dels directors més destacats de l’actual panorama musical a Espanya. Actualment és el director musical de la Banda Municipal de Barcelona i de l’Orquestra Simfònica de Vancouver.  

 

            Els adjuntem el programa de mà que es repartirà el dia del concert on podran comprovar que s’ha fet una selecció d’obres molt completa i variada. En la primera part dirigirà el mestre titular, Pablo Marqués Mestre i s’interpretarà: el pas-doble “A mi madre”, de Roque Baños; una selecció de “La Tempranica”, de Gerónimo Giménez, i “Soleriana”, de Carles Surinach.

 

            En la segona part, dirigirà la Banda Simfònica, el mestre Salvador Brotons Soler que interpretarà en primer lloc “Romança i Aire de Tango op. 139” , una obra que el mestre Salvador Brotons compongué i li la dedicà a la Banda Municipal de Barcelona en el seu 130  aniversari i que fou estrenada per la citada Banda Municipal el passat 16 d’octubre, a l’Auditori de Barcelona. La Unió Musical de Llíria té honor de ser la primera banda que la interprete després de la seua estrena.  Finalment s’interpretarà la suite núm. 2 “L’Arlésienne”, amb els seus cinc moviments.  

            Les entrades per al concert es poden adquirir anticipadament en la Secretaria de la Unió (telèf. 962780254) o en el bar de la Societat.

Clic ací per veure el programa del concert.

Visto: 409