Free Joomla Templates by FatCow Coupon

BUSCADOR

General

LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA PUBLICA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SEUA REVISTA ANUAL, LA Nº 8 CORRESPONENT A MARÇ DE 2017

Publicado el Miércoles, 01 Marzo 2017

 Des de la Unió Musical de Llíria li anunciem la publicació  de la revista número 8, en format digital, que acaba de publicar la Societat en este mes de març. També li adjuntem un enllaç perquè la puga consultar directament. Es tracta d’una publicació  que la Unió està editant anualment des de març de 2010.

      El número 8 de la revista que s’acaba de publicar es composa de 40 pàgines a color  tamany DN 4 i està il·lustrada amb més de 80 fotografies. Com en les edicions anteriors, per tal d’abaratir costos, la revista ha estat elaborada i maquetada amb mitjans tècnics i humans de la pròpia Societat. A part de la seua difusió per internet, la revista també es repartirà en uns dies impresa en paper als socis i músics i a les famílies dels alumnes del nostre Col.legi Centre Integrat.. 

Leer más...

Música de Cambra a la Unió

Publicado el Miércoles, 18 Enero 2017

 

El passat dissabte 14 de gener a les 19:30 hores va tindre lloc, dintre del cicle de concerts de Música de Cambra que es realitza a la nostra Societat i com a cloenda de l’Encontre de Saxòfons a càrrec del ponent Mariano García i Miguel Torres organitzat per l’escola de perfeccionament coordinada per Andrés Simeó, un extraordinari concert de l’Ensemble de Saxòfons del Conservatori Professional de Música de València, dirigit i preparat pels seus professors –Miguel Torres, Àngel Gimeno, Abdón García, Juan E. Fernández i Juan A. Ramírez- .

Leer más...

GRAVACIÓ D'UN CD AMB LA PARTICIPACIÓ DEL COR DE LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Publicado el Jueves, 01 Diciembre 2016

Avui 1 de desembre de 2016,  el Cor de la Unió Musical de Llíria ha participat en la gravació d'un CD de l'himne del regiment Lusitània, així com l'himne de Cavalleria per a tota Espanya. 

El Regiment de Cavalleria «Lusitània» n.º 8 és una unitat de cavalleria de l'Exèrcit de Terra d'Espanya,  i la seva aquarterament es troba a la Base Militar de Marines (València) 

En la gravació del CD, que ha tingut lloc en la seu de Capitania General de València,  el nostre Cor ha estat acompanyat pel cor i els músics del Regiment.

Volem felicitar des d'ací al nostre Cor.

CONCERT DE NADAL. 23 DESEMBRE. BANDA SIMFÒNICA UM DE LLÍRIA

Publicado el Viernes, 09 Diciembre 2016

Com cada any, ja tenim ací el Concert de Nadal que ens oferirà la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria dirigida pel seu Director Titular Pablo Marqués Mestre. En la primera part del concert dirigirà el Director Invitat Álvaro Albiach.

El concert tindrà lloc el divendres 23 de desembre a les 22:00 hores en el Teatre-Sala de Concerts de la Unió Musical de Llíria.

Vos esperem!

Clic ací per veure el programa del concert.

Programa del concert en pdf

CONCERT BANDA JUVENIL. INCORPORACIÓ NOUS MÚSICS.

Publicado el Jueves, 24 Noviembre 2016

El proper dissabte 26 de novembre a les 19 hores tindrà lloc el concert de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria per Santa Cecília. Com es tradicional en aquest concert s'incorporaran els nous músics a la nostra BANDA JUVENIL. Concretament 26 nous músics van a entrar en la nostra agrupació.

Vine a compartir amb nosaltres un dels moments de gran il·lusió dels nostres joves músics, que ens tenen preparat un concert de gran qualitat. (clic ací per llegir el programa del concert)

T'esperem  !!!!